Ring: +47 240 77 004

Marine og offshore

Marine og OffshoreGlassdør?

Vi tilbyr elektronisk dørlås til glassdører - kontakt oss for info.
Kontakt

Få slutt med tapte nøkler!

Planlegger dere å bytte låser? Vi erstatter alle typer eksisterende låser uten å måtte tilpasse døren!
Les mer

På sjøen kan utstyr og komponenter utsettes for krevende værforhold. Vil hjelper dere å finne en god og sikker løsning, enten det er en cruisebåt eller et arbeidsfartøy. 316 stål og IP65

Elektroniske dørlåser

Vi har et bredt et stort spekter elektroniske låser i ulike farge og design.
- Trådløst online
- 316 stål
- IP67
- Tilbakerømning
- Automatiske endringer
- Låskasse uavhengig - Amadeo erstatter det dere har fra før, uten å måtte frese i døren
- Batteridrevet eller kablet
- Integrerer med tredjeparts systemer som energy management, mannskaps lister m.m.

Amadeo kortleser

Kortleser lar deg kontrollere adgang på linje med elektroniske dørlåser, men brukes for å åpningsignal til automatiske dører eller andre motoriserte låser. Offline/online kablet eller trådløst, velg løsningen som passer deg best. Egnet for både utvendig og innvendig bruk. Kontroller adgangen til et område eller benytte veggleseren som check-point.

Software og systemer

Integrer deres systemer med vårt WEB API for effektivisering og tilbakemelding via push notifikasjoner. Basert på siste innen web-teknologi, Amadeo team har over 25 års med drift og systemer knyttet opp mot elektroniske låser. Brukervennlig, kraftig, fleksibelt, og alltid moderne. Hva Amadeo er i stand i form av integrasjoner har overrasket mange tusen kunder verden over. Kontroller alt fra 1 til et uendelig antall dører. Kontroll er så mye mer enn bare en pen lås.

WAP - Wireless Access Point

Access punktet og hva som enkel gjør mulig til ha kontroll fra hvor som helst, via Amadeo cloud system. Installerte Amadeo dør låser og kortlesere kan når som helst tilkobles og oppgraderes til online, og sørge for at mannskapet til enhver tid er oppdatert på driftsmeldinger og dørens status.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Firma

Melding