Ring: +47 240 77 004

Om oss

Om Amadeo

Amadeo Systems er et innovativt og dynamisk selskap som kombinerer erfaring, profesjonalitet og kreativitet. Kjernekompetansen er oppfatningen av innovative totalløsninger for adgangskontroll.

Fleksibilitet og ekspertise er nøkkelen til  suksess.

Menneskene bak Amadeo Systems Nordic har lang erfaring med elektroniske låser og kjenner markedet vårt, krav og lover og regler, svært godt. I samarbeid med oss er du trygg på å gjøre en trygg investering for ikke fremtidens.

made-in-austeriaAmadeo har over 25 år erfaring med elektronisk lås fokus, og har frem til nå levert låser hovedsaklig til markedet i Europa, Midt-Østen og Asia. Nå er også resten av verden og Skandinavia i fokus, og etter en veldig god start i Sverige, overbevist om en god like god innføring og mottakelse i Norge.

Amadeo Systems Nordic tilbyr våre kunder omfattende service, som begynner med den første kontakten frem til installasjon. Fra start til slutt. Vi er der for kunden!

Vår support står til disposisjon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året .

Tlf salg/info: 240 77 004

post@amadeo.no

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Firma

Melding

Amadeo Norge holder til i Oslo og er en landsdekkende leverandør av elektroniske låser og løsninger.

Med målgruppen primært bestående av  hotell, kontorer og offshore har vi inngått samarbeid med engasjerte serviceinnstilte samarbeidspartnere, spredt over hele landet. Med vårt og deres engasjement og serviceinnstilling, satser vi på et verdiskapende samspill med våre kunder der vi tilbyr rådgivning, opplæring, prosjekt- og driftstjenester.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.